sâmbătă, 30 martie 2013

STOP CAMPANIE DE STRÂNGERI DE FONDURI PENTRU LAURENTIU


      
 Laurenţiuare şansa să reapară în faţa oamenilor cu chipul lasat de Bunul Dumnezeu. Acum poate să viseze ca orice tânăr de vârsta sa, la balul de sfârşit de liceu, la întâlniri. Are toată viaţa înainte şi această experienţă dureroasă i-a aratat bunatatea semenilor săi.

Dumnezeu s-a îndurat în Postul Paştelui ca una dintre companiile care ne-au mai sprijinit şi cu altă ocazie, să doneze banii necesari achiziţionării protezei. Mai sunt mulţi paşi până la final. Acum el trebuie să aştepte confecţionarea protezei, apoi urmează intervenţia chirurgicală şi recuperarea finală.

 Dumnezeu se îndură de oamenii buni. Suntem alături de Laurenţiu şi în viitor.

Mulţumim oamenilor cu suflet care s-au implicat în campania de strângeri de fonduri.
Să aveţi pace în suflet, sănătate şi lumină.






sâmbătă, 9 martie 2013


Dragii nostri. 

Aţi mai avut timp să vizionaţi noutătile din proiectul nostru de suflet "Copii cu cancer"? Am lărgit aria de adresare şi acum toţi părinţii pot găsi informaţii de interes necesare unui trai sănătos în familie. Puteţi viziona rubrica Reţete sănătoase pentru cei mici şi Hrana sănătoasă pentru cei mici unde Rodica a postat o sfaturi şi reţete simple pe care părinţii le pot pregăti pentru puii lor. În mare parte sunt încercate de noi. 

De asemenea, am postat o serie de clinici, asociaţii, fundaţii din România şi străinătate unde cei interesaţi se pot interesa pentru un control medical serios copiilor lor. 

O alată rubrică  Este bine să ştim despre, unde găsiţi o serie de informaţii despre lucrurile care ne pot face rău sănătăţii.
Site-ul este www.copiicucancer.ro şi face parte dintr-un parteneriat cu Asociaţia Cristianika.

Vă invităm cu drag la lectură cu rugămintea să ne iertaţi eventualele stângăcii în realizarea site-ului. Este primul nostru proiect, este scris cu sufletul şi încă este în construcţie. 

Va iubim!